понедельник, 3 декабря 2012 г.


Модуль 11. Рефлексія.

З усього того, чому я навчалася  на цьому тренінгу, на мою думку, найефективнішим для навчання моїх учнів буде більш поглиблене використання інтернет технологій, працювати у парах, групах та використання обговорення рефлексії всьго пройденого матералу.
Мені дуже приємно,  що саме ці курси ціленаправили мене у використанні інтернет технологій, та використання більш поглибленої методики викладання.
Вітаю всії учасників  з успішним завершенням тренінгу!

Модуль10  "Рефлексія"

На цьому модулі я дізналась про фасилітацію та як її впроваджувати на практиці. Є певна різниця між вчителем та вчителем-фасилітатором.

суббота, 1 декабря 2012 г.


Модуль 9. Рефлексія


Цей модуль допоміг мені зробити  висновки щодо того, як учні можуть самі спрямовувати себе у навчанні та про роль і місце диференційованого навчання - адаптуватися учням, розвинути навички самоспрямованості, бути активним у власному навчанні.

Модуль8. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені обдумати, що означає «оцінювання, зосереджене на потребах учнів», а саме має відбуватися постійно протягом проекту та включати оцінювання всіх вказаних у навчальних цілях знань та навичок; будується навколо навчальних потреб учнів, має акцентувати увагу як на змісті навчальної теми, так і на навичках 21 століття.

Модуль 7 "Рефлексія"




Для ефективного використовувати інформаційно-комунікаційні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів спочатку треба проаналізувати сильні і слабкі сторони  змісту та навчальних цілей. Створила учнівський блог і думаю, що він став початком у великій роботі.

пятница, 30 ноября 2012 г.



Модуль 6. "Рефлексія".                                                                                                                 

  Цей модуль дав мені можливість
проаналізувати використання  Веб.2 у спілкуванні з учнями,
як можна ефективно використовувати комунікації та співробітництво для покращення процесу навчання учнів та оцінювання, як використовувати сервіси Інтернету для спілкування та співробітництва, щоб покращити своє викладання та навчання учнів, як використовувати сервіси Інтернету для спілкування та співробітництва, щоб покращити своє викладання та навчання учнів.


Модуль 5. "Рефлексія".

Цей модуль дав мені можливість поміркувати прозміни у використанні інтернет- ресурсів у процесі навчання учнів:
  • -проведення досліджень;
  • -пошук інформації;
  • -творче використання отриманої інформації.